Silver Metallic
  Silver Metallic
  Silver Metallic
  Silver Metallic
  Silver Metallic
  Silver Metallic
  Silver Metallic

38 - 430 °C 0 1
4.138,99 kr Inklusive moms
Färg:

4.138,99 kr Inklusive moms
Få exemplar i lager - beställ snabbt! Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar
60 dagars ångerrätt Fri frakt

Produktinformation

Visa mer

Egenskaper

PDF manual

Mått & tekniska detaljer

Leveransomfång

Leveransomfång

Få exemplar i lager - beställ snabbt! Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar

Kundomdöme

Det finns inga kommentarer till den här artikeln.

Kundomdömen från andra länder

Verifierad recension

Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra

Bra produkt, man ska vara noga med att inte lägga för mycket pellets. Lagar pizza, spett, biffar mm bra. kycklingen måste öppnas på mitten och pressas annars får den inte plats

Verifierad recension

Bien RAS

Tja RAS

Verifierad recension

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.

Medieprodukten kunde inte laddas. Familjepizzakväll en njutning, god pizza, tillagad över en vedpelletseld.

Verifierad recension

Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel

En bra skål med pellets för att laga 2 pizzor Förvärm med stängd lucka, säg 10 minuter, och laga med luckan öppen (titta på) och vänd pizzan eftersom basen tillagas ganska snabbt. Och om du stänger dörren kommer lågorna att uppta hela taket i ugnen perfekt för att bryna min pizza bara i några sekunder, vi öppnar vi stänger etc och din pizza blir mer än perfekt

Verifierad recension

Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️

Efter att ha haft en tidigare ugn som värmde för mycket och därför brände pizzorna, är den här för tillfället utmärkt, det är en gåva som jag gav Personen är glad att han har det bra som en pizzamakare ️

Verifierad recension

On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante

Det var värt pengarna! Mycket nöjd med mitt köp Var noga med att regelbundet tillsätta lite Pellets för att hålla en tillfredsställande temperatur

Verifierad recension

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !

Medieprodukten kunde inte laddas. Vi rekommenderar!

Verifierad recension

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande

Medieprodukten kunde inte laddas. Billig pizzaugn som, när pelletsen väl är antänd, stiger väldigt snabbt till 400-500 grader. Temperaturen stiger så fort pellets tillsätts. 2 minuters tillagning. För goda pizzor. Har redan gjort 10 pizzor i 2 användningsområden... Jag rekommenderar

Verifierad recension

chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante

värmer väldigt kraftigt i botten ......räcker inte på framsidan dålig värmefördelning är reserverad för pellets inte tillräckligt viktigt

Verifierad recension

Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.

Bra produkt men vi måste hitta ett sätt att göra det lite mer praktiskt.

Verifierad recension

Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.

Utmärkt produkt! Liten nackdel... Värmer upp så mycket att det förbrukar mycket ballast. För resten 10/10 för pizza och tarte flambée.

Verifierad recension

Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!

Produkt köpt för 2 veckor sedan Anlände inom 5 dagar från Tyskland. väl förpackad och med alla komponenter inuti. Monteringen var väldigt enkel och intuitiv. Killar, ugnens material är vad det är, uppenbarligen är det inte en OONI-ugn. Det är stål, jag vet inte hur länge den håller. Men så länge Dura gör grönsaker!! Med tanke på det: Jag har ALLTID gjort pizza med den elektriska ugnen, jag bestämde mig för att prova på denna nya specialitet också. Första gången jag försökte göra det blev det inte särskilt bra, just för att jag behövde förstå hur det fungerade. Alltså temperaturen för matlagningen, pelletsen som ska läggas i, hur många gånger den fick vändas i ugnen och framförallt tillagningstiderna. Igår bestämde jag mig för att försöka igen och jag ska berätta hur det gick. INGREDIENSER FÖR 4 PERSONER: -300 Gr 0 Pizzamjöl. -250 gr Manitobamjöl. -Jäst till Pizza 7 Gr -Olje efter smak -Salt efter smak -Vatten 300 ml UGNEN MÅSTE SÄNDS PÅ 20-30 MIN INNAN PIZZARNA SÄTTS IN. SÅ ATT STENEN VÄRMER VÄL. Drivs av FIR-pellets (jag använde dem för testet) och små snitt av trä. DU MÅSTE: Lägg alltid en liten pall med pellets inuti var 5/6 minut för att hålla temperaturen mellan 350 och 380/400 grader. ÖPPNA NÄR DET ÄR NÖDVÄNDIGT ATT VÄNDA PIZZAN annars bränns den nere i ugnen. Jag brukar göra det efter 50 sekunder mer eller mindre och sedan stänga igen i en minut till. Jag förvarar pizzan i ugnen i ca 5 minuter för att tillaga den ordentligt. Resultatet denna gång blev väldigt bra!!! Längst ner har du bilderna. Jag bakade 5 pizzor 2 Margheritas 1 Potatis och korv 1 Margherita med svamp 1 Aubergine Zucchini och paprika Betyget på denna ugn är verkligen bra!! Kom ihåg: Att laga pizza måste vara ett nöje. Och du måste försöka och försöka igen för att det ska bli bra!!

Verifierad recension

bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!

hej denna första kommentar för att prata om förpackningen av paketet. när man försökte ta bort ugnen från originalkartongen föll den eldfasta plattan (den låg precis under ugnen utan att vara fäst). Den gick sönder. Skam. Jag ville inte ge en stjärna för jag har inte provat ugnen än men den är precis som jag hoppats. Jag saknar bara en sten!!!

Verifierad recension

Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.

Jag hade valet mellan el och pellets. Efter lite övervägande och en väns rekommendation valde jag Pellet för att vara oberoende. För det första var det fel beslut. Så för min del ;-) Jag behåller ugnen i alla fall, den gör vad den ska. Men,..... Här är några anteckningar för den som är intresserad. smakar bra. Hantering kräver viss övning. Det är bara att slå på, värma upp och stänga av (som till exempel med el) är inte möjligt. Det största problemet, värmen. Den når definitivt 400-450 grader, men tyvärr mest på toppen. Efter lite försök gör jag enligt följande. Testad med pellets. Värm upp ugnen och töm behållaren minst en gång så att även pizzastenen värms upp. Möjligen bättre 2 behållare. Vänta tills temperaturen sjunker till 250 grader. Nu pizza direkt på stenen. Vänd dig ofta, var noga med att inte bränna något. När pizzan är klar, kontrollera temperaturen. Om det är 200 grader eller mindre, värm sedan upp det igen först och låt stenen absorbera värmen. Först när termometern är tillbaka till 250 grader, då ny pizza in. Som du kan se måste du alltid göra något och du kan inte göra de angivna 5-8 pizzorna per uppvärmningscykel. Åtminstone inte jag. Jag klarar max 2, annars är allt bränt på toppen och allt är slappt i botten. Men om jag gör det som beskrivet är smaken definitivt övertygande och det är bara ett trevligt jobb. Man måste fira det hela. Vem som helst kan skjuta omkopplarna till ON och pizza efter pizza. ;-) Till sist, hur är det med bearbetning och kvalitet. Arken är dåligt avgradade på sina ställen eller inte alls, varning: vassa! Men kvaliteten är långt ifrån dålig. Visst kan det vara bättre, men med tanke på priset är det ok. Konstruktionen är superenkel. Allt som allt ger jag ett gott.

Verifierad recension

facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration

lätt, transporterbar, mycket bra för oss, pizza lite bränd på en sida men vi måste hålla ut i kväll, vi gör det igen, se om det blir någon förbättring

Verifierad recension

Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!

Värmer snabbt upp och är redo att användas. Alla är exalterade. Pizzaugnen håller mycket hög kvalitet! Smaken på den färdiga pizzan är såååå god!

Verifierad recension

Absolute Kaufempfehlung

Absolut köprekommendation

Verifierad recension

température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .

Ugnstemperaturen stiger till 400 grader på 10 minuter, vänta lite till om du vill att stenen ska ha en temperatur på 300 grader. ,Längd på en 250g pizza cirka 2 minuter, kom ihåg att vända den efter en minut. tänk på att ladda om pellets mellan två pizzamatlagningssessioner. Personligen lägger jag två stycken kol för att hålla värmen och lägger sedan till pellets för att nå 400 grader. du kan också avsluta matlagningen med dörren öppen om lågan slickar taket väl och stenen är väldigt varm (300 grader). Smaklig måltid.

Verifierad recension

Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell

Pizzaugnen håller temperaturen och det är kul med lite övning, pizzorna är riktigt goda och det går snabbt

Verifierad recension

Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!

Jag var lite misstänksam mot denna pizzaugn och om det ens var värt att köpa en extra ugn. Det har dock några betydande fördelar jämfört med den klassiska ugnen: pizzan är klar på 2-3 minuter, så du kan göra många mindre pizzor och bränna dem i en efter en. Dessutom gör de höga temperaturerna degen riktigt fin och krispig, precis som i Italien. Ska man lägga i 2 pizzor måste de vara fina och små. Eftersom konstruktionen är gjord i rostfritt stål kan du även utan problem ställa kaminen i trädgården. Allt som allt en bra ugn till ett bra pris!

Verifierad recension

haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.

provade den ute i vinterträdgården och är överlycklig. pelletsen ingår inte. så du måste köpa dem först. Allt annat ingår och du kan börja direkt. Termometern är ett bra sätt att övervaka temperaturen. Det är så det fungerar – jag är nöjd. utseendet är också bra.

Verifierad recension

Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...

Helt enkelt att starta: 2 st eldstartare under pelletsbrickan och 10 minuters väntan på att få förväntad värme (450°c). Tillsätt pellets regelbundet i slutet av varje matlagningssession för att hålla temperaturen. Ingen tvätt med vatten för stenen: låt den brinna i slutet av tillagningen och borsta sedan. När den är kall borstar du insidan av ugnen för att undvika sot. Mjöla din deg väl så den inte fastnar på spaden. Låt din kreativitet uttrycka sig men snabbt: en deg indränkt i vatten (sås eller annat) fastnar...

Verifierad recension

Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma

Ugnen välgjord, den yttre strukturen är lite känslig men överlag är den tillfredsställande. Jag använder den med ved och den gör sitt jobb bra, det viktiga är att alltid hålla lågan vid liv

Verifierad recension

Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.

Vi köpte spisen speciellt för nästa camping- och festivalsäsong när vi är på resande fot igen. Eftersom det inte händer i år så använder vi nu ugnen för pizzafester med vänner. Konstruktionen var mycket enkel och okomplicerad. Delen var klar för arbete på terrassen på 5 minuter. Att använda pelletsen är en enkel lösning, men man måste alltid vara uppmärksam på rätt temperatur. Pizzorna är krispiga och klara att ätas efter bara 1-2 minuter. Ingen behövde vänta länge och alla var mätta. Jag ser fram emot att campa, ta med mig ännu en metallplatta att sätta på den och göra läcker pizza överallt. Var värt det.

Verifierad recension

Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.

Mycket imponerad av denna ugn. Den är lätt men väldigt stabil, lätt att rengöra och värms upp snabbt. Den externa termometern är mycket användbar för att veta rätt tidpunkt att lägga pizzan när den är varm. Vedautomaten släpper in tillräckligt med luft för att hålla elden stadig när den har tänts. Jag ser också fram emot att använda köttverktyget.

Verifierad recension

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.

Medieprodukten kunde inte laddas. Värm stenen ordentligt innan och sedan kokar den snabbt. Efter den första användningen kommer du att känna smaken av vedeld lite mer. Ett mycket bra köp det enda man ångrar är att ha väntat för länge innan man köpte den.

Verifierad recension

impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.

omöjligt att göra två pizzor i rad, temperaturen sjunker väldigt snabbt när luckan är öppen och att laga pizzorna med stängd lucka bränner osten. Dessutom är det nödvändigt att ständigt tillhandahålla hemmet. Ugnen gör dock vacker pizza när du får kläm på den, driver eldstaden och öppnar luckan varannan minut, eftersom den tillagas snabbt. Bra att börja, men vedugnen är bäst.

Verifierad recension

Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson

Komplicerat att anpassa till att sätta in pizzan i ugnen och tillaga den

Verifierad recension

Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene

Välgjord ugn med några estetiska brister på utvändig fixering, förpackning inte gjord på ett stabilt sätt, kom med trasig inre plåt, återbetalas men plats inte tillgänglig på grund av murare, totalt sett fungerar ugnen bra

Verifierad recension

Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.

Snabb leverans, super bra packat. Inget brott inuti. Montering sker mycket snabbt och mycket enkelt. Fötterna är tillräckligt höga för att inte bränna stödet som ugnen är placerad på. Temperaturökningen är ultrasnabb och når mer än 400/450 grader. De enda nackdelarna är att inget skyddshölje medföljer, dörrlåssystemet (2 skåror) är rudimentärt och en metalldel att lägga i pelletslådan för installationen vars bruksanvisning inte alls var tydlig. De angivna tillagningstiderna är för ungefärliga. Och inget recept i manualen. Vi hade gärna velat ha pastarecept anpassade till den här ugnen. Matlagningen är perfekt men du måste ta smällen. Mycket billigare än sina konkurrenter för identisk kvalitet.

Verifierad recension

Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura

Utmärkt hantverk, kanske en tjockare eldfast sten hade varit optimal för matlagning

Verifierad recension

Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.

Vid uppackning märkte vi att ett av hörnen var något skadat vilket inte är särskilt irriterande i sig eftersom vi satte stenen med den skadade rundningen längst ner i ugnen. Åtkomstluckan till ugnen bör lutas eftersom ugnen svalnar väldigt mycket snabbt genom att ta bort luckan.

Verifierad recension

Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.

För bra, gå upp till 500 grader, 1 minut för att göra en pizza, ja, första gången bränner det lite, men du behöver 2 användningar för att vara ett riktigt proffs mitt betyg 15/10, alla garnerar sin pizza ugnen och som en pizzeria men här är det hemma. Ta speciella pizzagranulat, kryddigt och det ger en riktigt god smak, det rekommenderar jag.

Verifierad recension

Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.

För att få en riktig Neapelpizza måste inte bara övervärmen vara bra, utan basen måste också ha sina 400 grader. Detta är mycket svårt att uppnå med denna metod. Du skulle behöva värma på full gas i en timme och sedan efter en pizza släpper värmen framtill så fort du öppnar den för att lägga in nästa. Jag byggde en tegelugn för mindre pengar, bara googla på Gym Ball Pizza Ugn.

Verifierad recension

Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda

Vilket är vad vi frågade alla potentiella kunder om det också fungerar med trä...fick svar som inte alls var förenliga med frågan

Verifierad recension

Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.

Jag tror att de olika negativa feedbacken uteslutande härrör från felaktig användning av ugnen, förmodligen på grund av bristande erfarenhet. Detta är inte elektriskt, så för pizza måste du vara försiktig och ha lite tålamod, åtminstone i början. 1, låt den värmas i minst en halvtimme, även om den når temperaturen på tio minuter, betyder det inte att plattan redan är perfekt varm. 2, Ha alltid eldflaskan full med pellets och lägg till en spade var 3/4 minut. 3, Öppna inte dörren bara för att se dig omkring, utan den tid som är absolut nödvändig för att vända pizzan och detta måste göras 3/4 gånger och på 5 minuter har du en vacker, perfekt pizza. På tjugo minuter lagade jag 4 till perfektion och jag är ingen pizzakock. Så för mig är ugnen 5 stjärnor, eller snarare ännu mer.

Verifierad recension

Ottimo, la pizza viene perfettamente

Utmärkt, pizzan kommer ut perfekt

Verifierad recension

Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!

Exceptionell ugn som låter dig ha pizzor som på en pizzeria! Pelletsmetoden är mycket bekväm, ugnen når temperatur ganska snabbt och pizzorna tillagas på ett par minuter. Tre varningar: 1. Mjöla skalet väl innan du lägger pizzan på det och sedan sätter in det i ugnen för att förhindra att det fastnar; 2. vänd pizzan då och då under tillagningen (annars riskerar du att överkoka ena sidan); 3. var noga med att hålla ugnstemperaturen hög (om elden inte matas väl sjunker den ganska snabbt). Verkligen ett bra köp!

Verifierad recension

Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.

Slutresultatet av pizzan är ganska bra, den enda svårigheten vi har är att hålla ugnen på en väldigt varm temperatur med ytterdörren öppen, vilket är nödvändigt för att kunna vända pizzorna kontinuerligt (vi har aldrig lyckats få det maximala temperatur, även med pelletslådan helt full och vi måste blåsa luft bakifrån för att få upp lågorna). Priset är i alla fall bra då det även ingår olika tillbehör, bland annat en eldfast sten som jag betalade 40 Euro bara för hemmaugnen.

Verifierad recension

Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba

Verkligen en saga, det enda felet är att den tappar värme mellan en pizza och en annan, så mycket grejer

Verifierad recension

Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio

Utmärkt, mycket lätt att använda, lika lätt att rengöra. Jag rekommenderar det

Verifierad recension

Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto

När pelletsen väl är tänd i eldfatet når ugnen 400 grader väldigt väldigt snabbt, pizzan tillagas på väldigt kort tid, inte mer än 2 minuter... du måste vända på den ofta, jag personligen lade inte på något stenen, bara mjöl på spateln för låt den inte attackera, pizzan är riktigt god. Lite rök kommer ut, som en vedeldad grill. I hemträdgården är det perfekt

Verifierad recension

Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.

Bekväm och funktionell pizzaugn. Snabb och optimal tillagning.

Verifierad recension

Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.

Ugn välbyggd och lätt att använda. Jag rekommenderar starkt att köpa produkten.

Verifierad recension

Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.

Jag fick den här produkten i present och min man blev galen! Använd 2 gånger, väldigt enkelt och snabbt, pizzan är riktigt god! När den väl når temperatur håller den stenen varm utan problem och du kan göra repetitionspizzor som tillagas väldigt snabbt. Produkten är enkel och söt, med en ren linje.

Verifierad recension

Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.

Det här året kommer att minnas för att många av oss började baka bröd, pizza och annat hemma, bara att när sommaren närmade sig, vilket gör det nästan omöjligt att sätta på ugnen hemma, i kombination med viljan att förbättra, det drev mig att vill prova en bättre ugn, men framför allt en som kan användas utomhus. Så fort den kom kunde man se att den var välgjord, både av vikten och av alla tillbehör, allt i stål. Den levereras redan med täljsten, spade och andra tillbehör för grillning i ugnen. Pelletsuppvärmningsmetoden är intelligent, eftersom den är billig, lätt att slå på och på cirka tio minuter har den redan nått över 320 grader, nästan som en pizzeriaugn. Och du kan se resultatet, en pizza lagas på några minuter, du behöver bara vända den ofta. Med bara en lådladdning lagade jag enkelt 2 pizzor, men genom att hålla lådan fylld kan du laga många i sekvens. Den enda varningen är att hålla täljstenen och spaden väl mjölade. Utmärkt för den som vill ha en ordentligt lagad pizza, men inte har möjlighet att ha en dedikerad vedeldad ugn.

Verifierad recension

Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi

Utmärkt pelletsugn... efter att ha köpt en till innan denna måste jag erkänna att denna är den bästa på marknaden. Jag pratar om arbetslivserfarenhet, det är en utmärkt ugn. Anlände med 4 dagar i förväg, tillmötesgående personal. Riktigt utmärkt ugn för pizzor och även för stekning och den absoluta toppen. Jag hoppas att denna kommentar har varit användbar, jag hoppas att köpet du gör tillfredsställer dig också

Verifierad recension

Ottimo prodotto pizza ottima

Utmärkt produkt, utmärkt pizza

Visa fler kundrecensioner Visa färre kundrecensioner